Bedrukte Tafelkleden

Dek de tafel op de juiste manier met gepersonaliseerde tafelkleden. Zorg ervoor dat elk element voor je dinerervaring spot-on is en geniet van een gezellig ontbijt, lunch of diner...

Tafelkleed bedrukken: jij deelt de (tafel)lakens uit!

Onze bedrukte tafelkleden zijn echte eyecatchers! Laten we eerlijk zijn, een tafel is niet het mooiste onderdeel in je stand en als luxe restaurant verkies je een tafelkleed met logo boven placemats op de tafels, niet? Je bedrukt deze schitterende aankleding met alle kleuren van de regenboog, met gezellige patronen of een herkenbare branding. Het is een mogelijkheid om de rest van de inrichting helemaal af te maken. Van kussens en gordijnen tot servetten en theedoeken: jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kan (en moet!) overal op terugkomen. Zo gek is zo’n tafelkleed met opdruk dus helemaal niet!

Waarom bedrukte tafelkleden zo geliefd zijn!

Daar waar je tafels en stoelen hebt, is een tafelkleed laten bedrukken altijd een goed idee. Het is een hele gemakkelijke manier om de sfeer in iedere ruimte een boost te geven. Niet alleen zorg je ervoor dat jouw tafels eruit springen, deze bedrukte tafelkleden houden het oppervlak ook nog eens super schoon. Niemand zit erop te wachten om de beurs de volgende dag te beginnen met koffievlekken op de tafels… juist daarom is een tafelkleed bedrukken heel populair bij bedrijven. Het is een goedkope en visueel aantrekkelijke mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam en logo te laten zien. Je tovert een simpele tafel snel om in een communicatiemiddel dat jouw naamsbekendheid versterkt. Zo’n tafelkleed met logo versterkt je campagne tegen hele aantrekkelijke tarieven en zorgt ervoor dat jouw branding tot in de details is verwerkt. Onbewust zijn klanten, nieuwe partners en leads op zoek naar een bedrijf dat aandacht heeft voor dit soort details. Er zit eigenlijk een hele psychologie achter deze tafelkleden bedrukken!

Daarnaast is het voordeel van een tafellaken bedrukken dat het eindproduct bijna geen ruimte inneemt. Bij DRUKWERKTIJGER.NL vind je bijvoorbeeld ook poefs en stoelen, die óók groot zijn maar veel ruimte innemen bij het vervoer. Zo’n tafelkleed met opdruk, die je helemaal zelf kunt ontwerpen, vouw je heel makkelijk op. Eenmaal aangekomen leg je hem over een tafel, bureau of statafel en is het ineens een gigantisch oppervlak dat jouw logo draagt. Grootste reclame voor een klein prijsje, die jouw bedrijf er ook nog eens extra aantrekkelijk uit laat zien. Daar komt nog eens bij dat je een tafellaken heel makkelijk combineert met jouw andere promotie. Je plaatst hem zij aan zij met posters, roll-up banners of een teamoutfit. Ze zijn uitermate geschikt als alleenstaand product, maar versterken ook jouw merkbeleving in samenwerking met andere producten. Op de beurs voor herkenbaarheid, in een restaurant voor luxe en sfeer of gewoon thuis, omdat het leuk is. Je kunt een tafelkleed bedrukken voor duizend en één gelegenheden!

Weet je nog niet helemaal hoe jouw bedrukking eruit moet komen te zien? Dat is geen probleem! Onze tafelkleden bedrukken we in full color, zodat je zelfs een foto kunt gebruiken als design. Of je nu een patroon, vakantiefoto, collage of logo wilt gebruiken, bij DRUKWERKTIJGER.NL ben je aan het goede adres.

Tafelkleed met opdruk: hier gebruik je ‘m voor!

De meest voor de hand liggende afnemer is de horeca. Meer dan genoeg tafels om te bekleden en meer dan genoeg sfeer om ermee te creëren. Let maar eens op hoeveel restaurants hun gelegenheid decoreren met bedrukt textiel. Van geborduurde servetten tot een gordijn met zeefdruk, de sfeer komt niet enkel van gele gloeilampen in decoratieve windlichten. Ook bedrukte tafelkleden werken mee aan de beleving van jouw eten! Natuurlijk kun je ook een eigen design voor bij jou thuis bestellen. Zoek op internet een patroon dat je gaaf vindt of kies een zelfgemaakte foto of ontwerp om te gebruiken. Even op de aanleverspecificaties letten, uploaden en je hebt een helemaal uniek tafelkleed binnen een mum van tijd in huis. Aan tafel!

Tot slot is het ook een razend populair item voor beurzen. Bedek jouw lange tafels met een tafelkleed met logo, zet deze prominent neer en laat jouw stand er helemaal uit knallen. Zoek je een leuke toevoeging voor het kerstdiner of een manier om een mijlpaal te vieren? Ook dan is een tafellaken super leuk. Heel origineel en iedereen kan er eentje gebruiken. Waar wacht je nog op?