Welkom bij Drukwerktijger

DRUKWERKTIJGER.NL is jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Bij DRUKWERKTIJGER.NL staat kwaliteit bovenaan maar geloven we zeker ook in gemak. Waar het op negen van de tien drukwerk bestelsites bijna een sport is om een order te bestellen, proberen wij het simpel te houden. Hoe? Door een eenvoudig bestelproces bijvoorbeeld. Met slechts vier klikken bestel je bij DRUKWERKTIJGER.NL je drukwerk en dat is naast de extreem lage prijzen natuurlijk ook winst!

Onze prijzen behoren tot de laagste van Europa. Hoe dat kan? Slim orders van diverse klanten combineren op grote vellen, en dan drukken. U profiteert van onze grote volumes op de beste machines, met de beste mensen en met hoge snelheid. Bizarre obsessie voor automatisering en procesoptimalisatie, dat zit bij ons in de genen. En dat merk je in de prijs en aan het resultaat.

Los van onze verkoop, doen we ons werk met passie. Klantvriendelijkheid is de norm en we doen er alles aan om iedere bestelling zo strak mogelijk te laten verlopen. Omdat wij kleine lettertjes niet klantvriendelijk vinden, gebruiken we geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten en schimmige afspraken, maar weet je gewoon wat je krijgt. En wanneer je niet tevreden bent dan komen we samen met een gepaste oplossing. Dat garanderen we zwart-op-wit!