De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

De waarde van buitenreclame voor jouw merk

Grote kans dat als je denkt aan buitenreclame, je denkt aan de gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of de schermen op New York's Times Square. Dit zijn voorbeelden van buitenreclameborden, maar de opties zijn een stuk breder (én betaalbaarder) dan dat. Ook hekwerkdoeken, raamstickers, ballonnen, folderrekken en stoepborden vallen allemaal onder ons assortiment. Door de vele mogelijkheden is buitenreclame, ook wel out of home (buitenshuis) reclame genoemd, een stuk interessanter geworden om jouw doelgroep te bereiken!

Out of home reclame is een marketingmiddel waarmee je jouw merk kunt promoten bij mensen die onderweg zijn. Denk aan het busstation, park, in de stad of een andere plek. De mensen proberen er een steeds actievere levensstijl op na te houden, waardoor jouw reclame buiten snel een stuk groter bereik heeft dan binnenreclame! Het is nu steeds gebruikelijker om voor buitenreclame te kiezen voor aankondigingen, boodschappen of branding door het gebruik van bijvoorbeeld buiten posters.

De voordelen van buitenreclameborden en ander materiaal

Hekwerkdoeken bieden je de mogelijkheid om voorbijgangers te boeien op een manier die niet opdringerig overkomt. Ze zien jouw uitingen bijvoorbeeld tijdens het shoppen of als ze naar het werk gaan. Dankzij de technologie die we tegenwoordig hebben (smartphones en tablets die overal met het internet verbonden zijn) is het mogelijk om met buitenreclame snelle conversies en verkopen te realiseren. Buitenreclameborden hebben verschillende voordelen, zoals bijvoorbeeld:

- Een groot bereik: reclame buiten bereikt een stuk groter publiek en bouwt onopvallend mee aan jouw merk. In tegenstelling tot radiospots of advertenties op internet, kan een hekwerkdoek of vlag niet worden overgeslagen of uitgezet.

- Aandacht wordt afgedwongen: buitenreclame hoeft niet te competeren met jouw concurrenten zoals online. Je claimt een gebied en met een sterk ontwerp claim je ook meteen jouw doelgroep!

- Reclame buiten gaat samen met andere marketing: jouw social media en online campagnes concurreren niet met offline buitenreclame. Met een goed doordachte campagne maak je jouw merk crossmediaal en versterk je alle advertenties.

Out of home reclame gebruiken

Reclameborden bieden je de optie om te communiceren met jouw klanten, waar ze ook zijn. Simpel en effectief, zo kun jij je eigen promotieplekken bepalen. Zo trek je de aandacht op exclusieve offline locaties. In een wereld waar de mensen blind worden voor online banners, zijn buitenreclameborden een uitkomst!

In combinatie met andere marketingmiddelen, kun je met drukwerk het beeld scheppen van jouw merk dat jij wilt. Hoe meer mensen jouw buitenreclame, logo en huisstijl zien, des te bekender wordt jouw naam en des te sterker wordt jouw merk. Op die manier kiest jouw doelgroep een stuk sneller voor jou als ze iets nodig hebben! Buitenreclame kan variëren van skytubes tot ballonnen, stoepborden en beachvlaggen – allemaal gedesigned voor jou boodschap en doel. Gebruik bijvoorbeeld een banner voor een bedrijfsevenement, een beachvlag voor een informelere setting of een grote sticker om jouw winkel aan te geven.

Kwaliteit voor jouw reclame buiten

Out of home reclame komt in allerlei soorten en maten, maar het belangrijkste hierbij is een goede kwaliteit. Een goede indruk wordt geschapen door goede kwaliteit. Het publiek verwacht scherpe kleuren en een sterk design, in combinatie met een banner of vlag die er ook na een tijdje nog mooi uit ziet. De kwaliteit van jouw reclame en marketing staat immers in verband met jouw bedrijf! Bij DRUKWERKTIJGER.NL is drukwerk van de beste kwaliteit. Onze mogelijkheden stoppen niet bij buitenreclameborden alleen; wij hebben ruim 5.000 producten in ons assortiment! Als het aankomt op buiten adverteren en opvallen, werken wij samen aan jouw zichtbaarheid!

Hoewel veel buitenreclameborden als een ouderwetse reclamemethode worden gezien, zijn er in werkelijkheid veel voordelen aan het doen van buitenreclame. Afgezien van het feit dat buitenreclameborden goedkoop en gemakkelijk te produceren zijn, zorgen buitenreclameborden voor continue en prominente publiciteit voor jouw bedrijf op elke locatie waar je ze plaatst. Consistente en gedenkwaardige outdoor-advertenties trekken de aandacht van mensen naar jouw bedrijf, maken nieuwe en oude klanten nieuwsgierig en versterken de aanwezigheid van jouw merk. Ze zijn ook een geweldige manier om evenementen te promoten, zoals speciale aanbiedingen of aanbiedingen. In een wereld die gedomineerd wordt door schermen, worden verschillende soorten buitenreclame vaak over het hoofd gezien. De subtiele maar constante aanwezigheid van buitenreclame stempelt jouw merk in de harten en hoofden van potentiële klanten en klanten.

In plaats van reclameborden en tv-spots te gebruiken om reclame te maken voor jouw bedrijf, kun je proberen banners, vlaggen, borden en panelen, bestratingstekens en andere vormen van buitenreclame te gebruiken. Ze zijn niet zo luxe, maar ze zijn waardevol voor de marketing van jouw bedrijf op de korte en lange termijn. Op de korte termijn zijn ze een stuk goedkoper en gemakkelijker te reproduceren, zodat je zoveel kunt afdrukken als je zou willen. Ze zijn ook goed in het trekken van de aandacht van de mensen op straat, wat potentiële klanten naar binnen zal brengen. Op de lange termijn neemt de zichtbaarheid en herkenning van het merk toe naarmate mensen het logo, de kleuren en afbeeldingen in de buitenreclame gaan associëren met jouw merk.

Budget banners zijn effectieve promotiemiddelen die je overal voor kunt gebruiken. Het gebruik van aangepaste banners om jouw stand te promoten, jouw producten of jouw bedrijf is veel duurzamer en bovendien kosteneffectief. Ze zijn groot genoeg om de aandacht van mensen te trekken, maar klein genoeg om op elk moment op te slaan, te vervoeren en op te hangen. Goedkope banners maken reclame betaalbaard, effectief en praktisch.

Net als andere vormen van buitenreclame zijn vlaggen en strandvlaggen een ander goede manier om te adverteren. Het zijn aantrekkelijke bakens die de aanwezigheid van jouw bedrijf aangeven als ze in de wind aan het wapperen zijn. Ze komen in een assortiment van opwindende vormen en maten en zijn gemakkelijk te transporteren en te monteren. Vlaggen en strandvlaggen zijn ook duurzaam, omdat ze zijn gemaakt van wind- en regenbestendig materiaal.

Buitenreclame is de betaalbare en effectieve manier van reclamemaken, die je niet mag negeren. Je kunt zoveel doen met banners en vlaggen met de juiste ontwerp- en plaatsingsstrategie. Neem de tijd om meer te leren over wat je kunt doen met verschillende soorten buitenreclame en hoe je ze kunt gebruiken om uw marketingdoelen te bereiken!