Beachflags bedrukken

Wil je extra aandacht trekken? Bedrukte beachflags geven jou met hun unieke vormen de perfecte kans om iedereen naar binnen te lokken die langsloopt.

Gerecyled RPET is ons standaard materiaal

Volledig gerecycled

Volledig gerecycled

Ons RPET-materiaal, dat volledig gemaakt is van 100% gerecyclede PET-flessen, is ons nieuwe standaard vlaggenmateriaal en draagt bij aan de planeet.

Dezelfde hoge kwaliteit

Dezelfde hoge kwaliteit

Geniet van dezelfde hoge kwaliteit die je van ons gewend bent! Onze beachflags zijn niet alleen duurzaam, maar ook weerbestendig.

Nergens goedkoper

Nergens goedkoper

Onze beachflags zijn nu zelfs goedkoper dan voorheen! Dat betekent dat je duurzaamheid kunt omarmen zonder concessies te doen op betaalbaarheid.

Kies RPET voor duurzame vlaggen van hoge kwaliteit

We hebben besloten om het standaard materiaal voor vlaggen te vervangen door een gerecycled alternatief. Ons nieuwe RPET-materiaal is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen, waardoor er minder nieuwe grondstoffen worden gebruikt. Dit materiaal is een ideale optie voor beachflags, omdat het duurzaam en weerbestendig is. Het kan intact blijven tot windsnelheden van 50 km/u dankzij de ademende open structuur. Door voor dit materiaal te kiezen steun je onze missie om de ecologische voetafdruk van de print industrie te verkleinen.

Hoe monteer je een beachvlag?


1. Kies een geschikte locatie met voldoende ruimte en maximale zichtbaarheid.
2. Pak alle componenten uit: verwijder de vlaggenstof, paalsecties.
3. Verbind de paalsecties: voeg de secties samen, beginnend met de basissectie en voeg de andere toe totdat de paal compleet is.
4. Schuif het vlaggendoek op: schuif het doek op het bovenste uiteinde van de paal en zorg ervoor dat het stevig vastzit en de hele lengte bedekt.
5. Zet de vlag vast met de stropdas.